Лятно бунгало на Черно море

Резиденция на брега в минималистичен стил, съчетан с интуитивни и интелигентни решения за почивка. Мечтали ли сте за спалня, изнесена на верандата с гледка към морето? Ние си направихме! Прекарайте качествено време тук с любимите си хора...

 • Кухня

   

  Готови сме да довършим вътрешно всяка от сградите със семпли и практични решения, които няма да ощетят  вашия джоб.

  Ето една прекрасно осветена кухня с модерно оборудване и трапезна маса за безценни вечери със семейството и близките хора. В нея ще откриете хладилник, готварска печка, кафе машина и куп полезни уреди за пълноценно ежедневие.

  Барака за инвентар и инструменти

   

  Всеки двор има нужда от това!

  Удобно решение за съхранение на инструменти, градински инвентар и други пренадлежности. Тове е една изключително практична къщичка, която краси Вашата градина, вместо да я загрозява, както се случва с повечето бараки.

  Независимо каква е архитектурата на основната сграда в двора, можем да адаптираме стила на постройката, така че да се вписва перфектно в обстановката.

  The Eye

  Градинска спалня с веранда и чудесна гледка към града! Не е ли пракрасно да се събудиш сред природата? Ето още нещо, което направихме край Пловдив. CABIN IN THE WOODS  с прозорец като око към невероятната панорама. Ние вярваме, че нашите конструкции са идеално допънение кам природата. Искаме да се наслаждаваме на заобикалящата ни среда, да се слеем с пейзажа със семпли и красиви естествени решения, а не да се натрапваме.


  РАботата с дърво за нас е като игра. Обичаме и да го 
  съчетаваме с други  материали